Florijn Zwijndrecht: Stijlvol wonen

De nieuwbouw appartementen van Florijn Zwijndrecht komen op de locatie van de voormalige Rabobank in het centrum van Zwijndrecht. Dit nieuwbouwproject bestaat uit 49 zeer comfortabele en luxe appartementen van ruim 95 tot maar liefst 152 m². In het duurzame nieuwbouw complex Florijn Zwijndrecht geniet u, in een veilige woonomgeving, van alle voorzieningen die het leven aangenaam en plezierig maken. Fijne voorzieningen zoals een gemeenschappelijke living met zit- en tuinkamer, uitnodigende open keuken, gastenstudio, buitenterras en fraaie tuin zullen dan ook niet ontbreken. Zelfs binnendoor kunt u de in het gebouw aanwezige moderne fitnessclub bereiken. De centrale ligging van uw nieuwbouwappartement in het hart van Zwijndrecht tegenover winkelcentrum Walburg betekent dat alle voorzieningen zich op loopafstand bevinden.Schrijf nu in voor het nieuwbouwproject Florijn Zwijndrecht


Heeft u interesse in een luxe woonomgeving als Florijn Zwijndrecht? Vanaf 1 juni starten we met de verkoop. U kunt zich dan inschrijven via de button ‘inschrijven’. In de woningzoeker vindt u alle appartementen per verdieping met hun bouwnummer, omschrijving en verkoopprijs. Wenst u alleen op de hoogte te blijven via onze nieuwsbrieven, vul dan alleen uw e-mail adres in.

INSCHRIJVEN

Appartementen

In Florijn heeft u ruime keuze in de ligging en indeling van uw eigen luxe appartement. Er worden 49 drie-, vier- en vijfkamerappartementen aangeboden met woonoppervlakken van ruim 95 tot maar liefst 152 m². Uw appartement is geheel gasloos en beschikt over een comfortabele vloerverwarming die tevens als topkoeling in de zomer dient. De woningen zijn voorzien van extra brede deuren en worden nagenoeg drempelloos uitgevoerd. De afwerking van de appartementen kent een ongeëvenaard hoge kwaliteit, waarbij rekening is gehouden met toekomstige leefomstandigheden. Een grote buitenruimte, privé parkeerplaats op eigen terrein en berging op de begane grond, maken natuurlijk onderdeel uit van ons aanbod.

WONINGEN

Woonomgeving

Deze nieuwbouw in Zwijndrecht wordt gerealiseerd op de locatie van de voormalige Rabobank aan de Beneluxlaan in Zwijndrecht. Deze plek ligt tegenover het moderne winkelcentrum Walburg, waar u alle dagelijkse voorzieningen kunt vinden die u nodig heeft. Winkels, sport en een heerlijk restaurantje of terras vindt u op loopafstand van uw woning.

All-inclusive: aangenaam wonen

De appartementen in Florijn worden ontwikkeld en maken deel uit van de Staetes woonformule. Daarbij staan comfort en luxe voorop en zijn er vele voorzieningen die het leven veraangenamen. U kunt daarbij denken aan aspecten als veiligheid en toegankelijkheid. Op de begane grond beschikt Florijn over fijne voorzieningen als een gemeenschappelijke living met zit- en tuinkamer en uitnodigende open keuken voor het ontmoeten en verblijven met uw medebewoners, familie en vrienden. Maar ook is er een gastenstudio voor uw gasten of een eventuele zorghulp. In het gebouw is tevens een moderne fitnessclub gevestigd, welke u binnendoor kunt bereiken en waar u kunt werken aan uw gezondheid en conditie of aan uw herstel na ziekte of een operatie.

Onze eigen interieurontwerpers van Studio Lanen zorgen voor een prachtige inrichting van deze gemeenschappelijke ruimten. Zij kunnen u eventueel ook ondersteunen bij de inrichting van uw eigen woning en adviseren over indelingsvarianten en de toepassingsmogelijkheden van het Staetes interieurpakket en de Staetes materialencollectie, waarmee u uw Florijn appartement stijlvol en praktisch kunt afwerken. Zo werkt Staetes ook samen met AGAAT Exclusief op maat! die u desgewenst volledig kunnen ontzorgen bij de uitvoering van de afwerking van uw Florijn appartement en uw verhuizing. Wanneer u er woont biedt de James Company u diverse gemaksdiensten ter ondersteuning van uw eventuele woon- en servicevragen. Zo wordt straks het verhuizen naar en wonen in Florijn een feest! In de verkoopbrochure leest u hier meer over.

Woningzoeker

Via de onderstaande vogelvlucht impressie kunt u de woningen in Florijn bekijken. Selecteer eerst de gewenste verdieping en vervolgens een woning om de bouwnummer specificaties te bekijken.

Nieuws

Wilt u ook meer weten over de financiële mogelijkheden?
17-11-2022
Florijn bij RTL7 Business Class
16-11-2022
Berichtgeving terugdringen stikstofuitstoot
11-11-2022

Schrijf je in!

Heeft u interesse in een luxe woonomgeving in het hart van Zwijndrecht? Schrijft u zich dan in voor Florijn en we houden u op de hoogte.

INSCHRIJVEN

Zelfbewust een keuze maken

Onze financieel adviseurs zijn nauw betrokken bij dit project en gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor de toekomst.Met hun kennis en betrokkenheid bespreken zij met u de mogelijkheden, zodat u weloverwogen en zelfbewust een keuze kunt maken.Rabobank
Wilgenbos 1
3311 JX Dordrecht
nieuwbouw@rabobank.nl

b19d7a90-6181-11ec-b16a-f30c018bee0c


IDBB Makelaars
088 - 10 01 500
info@idbbmakelaars.nl

Babette de Haas
babette@idbbmakelaars.nl

Valery Settels
valery@idbbmakelaars.nl

Ontwikkelingsmaatschappij Zwijndrecht B.V. / Hectorstraat 11H, 3054 PC Rotterdam / 088 – 100 1500 / info@idbbmakelaars.nl
Deze website is met grote zorg samengesteld. Het project is in voorbereiding. Uitdrukkelijk voorbehouden worden eventuele wijzigingen. De weergegeven woordkeuzes, perspectiefbeelden, plattegronden en verdiepingsoverzichten zijn uitsluitend bedoeld om een globale impressie van het project te geven. Genoemde maten zijn bij benadering. Hieraan kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Hetzelfde geldt voor de situatietekeningen en inrichting van de openbare ruimte. Bij aankoop van een woning ontvangt u van de makelaar alle contractstukken behorende bij de gescheiden koop-/aanneemovereenkomst.