Verkoopevent Florijn

Graag nodigen wij je uit voor het verkoopevent van Florijn op zaterdag 1 april. Ons verkoopteam staat voor je klaar om onder het genot van een kop koffie of thee alle mogelijkheden met je te bespreken. Een afspraak maken is niet nodig. We ontvangen je graag!

Wanneer: Zaterdag 1 april 2023
Tijd: 10:00 uur - 13:00 uur
Locatie: Beneluxlaan 5, Zwijndrecht

De luxe van wonen in hartje Zwijndrecht

Midden in het centrum van Zwijndrecht, recht tegenover het bruisende winkelcentrum Walburg, verrijst het fraaie appartementengebouw Florijn. Hier woon je zorgeloos en zeer comfortabel.

Florijn bestaat uit 49 luxe appartementen, variërend in grootte van 95 tot maar liefst 163 m². Allemaal voorzien van een geweldige buitenruimte. De appartementen beschikken over energielabel A+++. Hier woon je comfortabel, met lage service- en energiekosten. Als bewoner van Florijn geniet je bovendien van diverse bijzondere voorzieningen in het gebouw die het wonen hier nog aangenamer maken.


Direct naar de woningzoeker

Wonen op hoog niveau

In Florijn is het wooncomfort ongekend hoog. Naast mooie appartementen biedt Florijn premium voorzieningen waar iedere bewoner gebruik van kan maken. Zo zijn er in de entreelobby Bringme pakketboxen voor al je online bestellingen. En maak je eenvoudig gebruik van een uitgebreid aanbod aan gemaksdiensten van The James Company, zoals huishoudelijke hulp en een stomerijservice.

De gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met sfeervolle haard en gemeenschappelijke keuken is de ideale plek om samen met familie of vrienden te borrelen of een hapje te eten. Toe aan een work-out? Dan staan in de in-house exclusieve fitnessclub van PT Room professionele personal trainers voor je klaar.

Laag in het energieverbruik

In Florijn ervaar je een hoog woongenot en tegelijk lage energielasten. Iedere woning heeft een A+++ label aangevuld met zonnepanelen op het dak. Benieuwd wat dat betekend voor jouw energieverbruik? Bekijk dan het energieverbruik per bouwnummer.

Download verbruiksoverzicht

Midden in het centrum van Zwijndrecht

Florijn verrijst op een bekende plek aan de Beneluxlaan, waar voorheen de Rabobank een kantoor had. Heerlijk in een groene woonwijk en tegelijkertijd aan de overkant van het bruisende winkelcentrum Walburg. Hier kun je zeer comfortabel wonen met de luxe van vele voorzieningen bij de hand. Ook de Oude Maas is dichtbij met prachtige vergezichten, en snelle Waterbus-verbindingen naar Dordrecht en Rotterdam. Zo profiteer je in Florijn van al het goede dat Zwijndrecht te bieden heeft.

Lees meer

Maak kennis met team Florijn

Ben je geïnteresseerd in een woning in Florijn? Wij hebben alles in huis om je te ontzorgen! Ook na de aankoop van jouw droomappartement. Benieuwd naar onze diensten? Maak dan kennis met ons team.

Heb je nog vragen over Florijn? Wij helpen je graag!

d40c5900-be82-11ed-aad9-2f168a2b7bde-ooms-logo-klein.jpg

Ooms Makelaars Dordrecht
Johan de Wittstraat 40
3311 KJ DORDRECHT
078 - 614 43 33
dordrecht@ooms.com
www.ooms.com
d6a665a0-be82-11ed-81e5-415cf876c3b9-waltmann-logo-klein.jpg

Waltmann Makelaars
Laan van Walburg 8
3332 GJ ZWIJNDRECHT
078 - 620 57 77
info@waltmann.com
www.waltmann.com