All-inclusive: aangenaam wonen

De appartementen in Florijn worden ontwikkeld en maken deel uit van de Staetes woonformule. Daarbij staan comfort en luxe voorop en zijn er vele voorzieningen die het leven veraangenamen. U kunt daarbij denken aan aspecten als veiligheid en toegankelijkheid. Op de begane grond beschikt Florijn over fijne voorzieningen als een gemeenschappelijke living met zit- en tuinkamer en uitnodigende open keuken voor het ontmoeten en verblijven met uw medebewoners, familie en vrienden. Maar ook is er een gastenstudio voor uw gasten of een eventuele zorghulp. In het gebouw is tevens een moderne fitnessclub gevestigd, welke u binnendoor kunt bereiken en waar u kunt werken aan uw gezondheid en conditie of aan uw herstel na ziekte of een operatie.

Onze eigen interieurontwerpers van Studio Lanen zorgen voor een prachtige inrichting van deze gemeenschappelijke ruimten. Zij kunnen u eventueel ook ondersteunen bij de inrichting van uw eigen woning en adviseren over indelingsvarianten en de toepassingsmogelijkheden van het Staetes interieurpakket en de Staetes materialencollectie, waarmee u uw Florijn appartement stijlvol en praktisch kunt afwerken. Zo werkt Staetes ook samen met AGAAT Exclusief op maat! die u desgewenst volledig kunnen ontzorgen bij de uitvoering van de afwerking van uw Florijn appartement en uw verhuizing. Wanneer u er woont biedt de James Company u diverse gemaksdiensten ter ondersteuning van uw eventuele woon- en servicevragen. Zo wordt straks het verhuizen naar en wonen in Florijn een feest!

Community-app

In Florijn is er straks ook een community-app aanwezig. Die installeert u op uw smartphone of tablet. Bewoners kunnen zo onderling met elkaar communiceren. Maar ook met de gebouwbeheerder en deze met de bewoners. Ook kunt u er gemaksservices mee boeken zoals een huishoudelijke hulp. Of een reparatieverzoek indienen. Heeft u nog een kastje over waar u een andere bewoner blij mee kunt maken? Gebruik de app als een marktplaats voor uw medebewoners en draag hierdoor zelfs uw steentje bij aan duurzaamheid. Ook kunnen activiteiten zoals een bridge- of klaverjasavond, een zondagsbrunch of een gezellige borrel eenvoudig gecommuniceerd worden. Zet uw ideeën op de app en uw medebewoners kunnen aanhaken! Kortom, de app maakt het leven voor u iets gemakkelijker én leuker.

Gezamenlijke Staetes ruimten

We beginnen in de royale entree van Florijn waar zich een ontvangstzitje en de Bringme post- en pakketlockers en toegangscontrolesysteem bevinden. Postbezorgers kunnen hier pakketjes afleveren zonder dat u het persoonlijk in ontvangst hoeft te nemen. Zo hoeft u ook geen pakketjes voor medebewoners in ontvangst te nemen wanneer zij niet thuis zijn. Vanuit dit voorportaal komt u in de ruime entreehal met vide en architectonische trappenpartij, een echte eyecatcher. Vanuit de entreehal loopt u de diverse Staetes ruimten in en bereikt u de liften, bergruimten en gemeenschappelijke stallingsruimte.

Vanuit de entreehal bereikt u de sfeervolle gezamenlijke living met zit- en tuinkamer en uitnodigende open keuken. Hier kunt u medebewoners ontmoeten, maar ook uw vrienden en familie zijn hier welkom. Het is een plek om gezellig samen te borrelen of te kokkerellen. Ook is dit de plek om – even niet thuis – van een kop koffie te genieten, een boek of tijdschrift te lezen of om gewoon even weg te mijmeren. U stapt hier ook zo het zeer riante terras op met zicht op de prachtige tuin. Het spreekt vanzelf dat hier ook de nieuwjaarsreceptie van de VvE, wellicht een zomerfeest of wat u samen ook maar bedenkt, gehouden worden. Kortom, deze plek wordt uw tweede woonkamer!

Aangrenzend aan de living is er een gastenstudio. Zie dit maar als een hotelkamer waar kinderen of kleinkinderen, familie of vrienden kunnen overnachten. Bijvoorbeeld om na een gezellige avond borrelen niet meer naar huis te hoeven rijden. Maar het kan ook zijn dat u of meerdere bewoners een zorghulp nodig hebt. Dan kunt u deze hier zo nodig een slaapplaats aanbieden. Op-en-top gemak dus.

Vanuit de entreehal kunt u ook de fitnessruimte binnendoor bereiken. De fitnessruimte maakt geen deel uit van de gezamenlijke Staetes ruimten. Hierin is straks een fitnessclub gevestigd die wordt geëxploiteerd door PT Health, een professionele partij. Tegen een gereduceerd lidmaatschap kunt u hier zelf of met een personal trainer werken aan uw algemene fitheid, bijvoorbeeld middels een voor u persoonlijk opgesteld plan, of werken aan uw herstel na ziekte of een operatie. Hoe fijn is dat!

Schrijf je in!

Heeft u interesse in een luxe woonomgeving in het hart van Zwijndrecht? Schrijft u zich dan in voor Florijn en we houden u op de hoogte.

INSCHRIJVEN

Zelfbewust een keuze maken

Onze financieel adviseurs zijn nauw betrokken bij dit project en gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor de toekomst.Met hun kennis en betrokkenheid bespreken zij met u de mogelijkheden, zodat u weloverwogen en zelfbewust een keuze kunt maken.Rabobank
Wilgenbos 1
3311 JX Dordrecht
nieuwbouw@rabobank.nl

b19d7a90-6181-11ec-b16a-f30c018bee0c


IDBB Makelaars
088 - 10 01 500
info@idbbmakelaars.nl

Babette de Haas
babette@idbbmakelaars.nl

Valery Settels
valery@idbbmakelaars.nl

Ontwikkelingsmaatschappij Zwijndrecht B.V. / Hectorstraat 11H, 3054 PC Rotterdam / 088 – 100 1500 / info@idbbmakelaars.nl
Deze website is met grote zorg samengesteld. Het project is in voorbereiding. Uitdrukkelijk voorbehouden worden eventuele wijzigingen. De weergegeven woordkeuzes, perspectiefbeelden, plattegronden en verdiepingsoverzichten zijn uitsluitend bedoeld om een globale impressie van het project te geven. Genoemde maten zijn bij benadering. Hieraan kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Hetzelfde geldt voor de situatietekeningen en inrichting van de openbare ruimte. Bij aankoop van een woning ontvangt u van de makelaar alle contractstukken behorende bij de gescheiden koop-/aanneemovereenkomst.

Copyright 2022 © Florijn. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer & Privacybeleid | Realisatie door PRSC.