Start verkoop 1 juni

13-05-2022

Overige berichten

Het is bijna zover! Vele geïnteresseerden hebben zich al aangemeld. Wij willen u hiervoor bedanken. Zoals u wellicht weet hebben we momenteel te maken met een aantal uitdagingen in de wereld in het algemeen en in de bouwsector in het bijzonder. Wij kunnen u geruststellen en mededelen dat wij overeenstemming hebben met onze aannemer GN Bouw en dat wij  vanaf 1 juni a.s. officieel starten met de verkoop van Florijn in Zwijndrecht. Graag vertellen wij u hierover wat meer.


Aanpassingen op de website
Zoals u hebt kunnen zien zijn er recent een aantal dingen aangepast op de website. Zo is de informatie uitgebreid en vindt u in de woningzoeker alle appartementen met hun omschrijving en koopsom v.o.n. Wanneer u eerder in de woningzoeker hebt gekeken dan is het belangrijk voor u om te weten dat de woningtypen een andere benaming hebben gekregen maar hetzelfde bouwnummer hebben. 


Wanneer is de verkoopdocumentatie beschikbaar?
Digitaal is de verkoopdocumentatie vanaf woensdag 18 mei a.s. beschikbaar en van de website te downloaden. Hiermee kunt u zich dan alvast oriënteren op een mogelijke aankoop. De gedrukte versie van de informatiebrochure zal omstreeks 1 juni gereed zijn. Te zijner tijd zullen wij er ook voor zorgen dat de gedrukte versie van de informatiebrochure bij het Rabobank-kantoor in Dordrecht (Wilgenbos 1, 3311 JX Dordrecht) ligt, alwaar u deze kunt ophalen.


Wat mag u verwachten van ons tijdpad?

We starten vanaf 1 juni a.s. met de officiële verkoop. Eind september kunnen we pas starten met de sloop van het huidige, voormalige Rabobank gebouw. Mits minimaal 70% verkocht is kunnen we dan minimaal drie maanden later starten met de echte bouw, bijvoorbeeld begin 2023. Voor de bouwtijd en terreininrichting rekenen we ongeveer 18 maanden, zodat de oplevering in de zomer van 2024 verwacht wordt.


Hoe kunt u zich inschrijven?
Wanneer u geïnteresseerd bent in de aankoop van een Florijn appartement kunt u zich inschrijven via de website. Indien u nog vragen hebt verzoeken wij u dit in eerste instantie per email te doen of via ons centrale emailadres: info@idbbmakelaars.nl of telefoonnummer: 088 100 1500. 


Het makelaarscontact zal straks verlopen via:

- Valery Settels | E  valery@idbbmakelaars.nl | M  06 422 091 95
- Babette de Haas | E   babette@idbbmakelaars.nl | M  06 435 432 06

Hartelijke groet namens het Florijn team

Overige berichten