De appartementen

In Florijn heeft u ruime keuze in de ligging en indeling van uw eigen luxe appartement. Er worden 49 drie-, vier- en vijfkamerappartementen aangeboden met woonoppervlakken van ruim 95 tot maar liefst 152 m². Uw appartement is geheel gasloos en beschikt over een comfortabele vloerverwarming die tevens als topkoeling in de zomer dient. De woningen zijn voorzien van extra brede deuren en worden nagenoeg drempelloos uitgevoerd. De afwerking van de appartementen kent een ongeëvenaard hoge kwaliteit, waarbij rekening is gehouden met toekomstige leefomstandigheden. Een grote buitenruimte, privé parkeerplaats op eigen terrein en berging op de begane grond, maken natuurlijk onderdeel uit van ons aanbod.

Bekijk hieronder het woningaanbod in Florijn.

bouwnummers 1, 3, 7, 12, 17, 22, 27, 32, 36 en 42

Type 01

Op meerdere verdiepingen van Florijn vindt u deze heerlijke hoekappartementen met circa 96 m² woonoppervlakte. Deze zeer luxe woningen hebben de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, royale badkamer met inloopdouche en toilet, separaat toilet in de gang en een bijkeuken voor was- en bergruimte. De grote raampartijen zorgen voor veel licht en comfort, wat nog eens wordt onderstreept door de aangename vloerverwarming die tevens dient als topkoeling in de zomer. En natuurlijk de private beschutting van uw eigen balkon. Optioneel zijn diverse interieurpakketten mogelijk. Mocht in de toekomst uw leefsituatie veranderen, dan is dit appartement er al volledig op voorbereid!

Specificaties

WOONOPPERVLAKTE: 95-96 M² - AANTAL KAMERS: 3 - BALKON: 9-12 M²

Zelfbewust een keuze maken

Onze financieel adviseurs zijn nauw betrokken bij dit project en gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor de toekomst.Met hun kennis en betrokkenheid bespreken zij met u de mogelijkheden, zodat u weloverwogen en zelfbewust een keuze kunt maken.Rabobank
Wilgenbos 1
3311 JX Dordrecht
nieuwbouw@rabobank.nl

b19d7a90-6181-11ec-b16a-f30c018bee0c


IDBB Makelaars
088 - 10 01 500
info@idbbmakelaars.nl

Babette de Haas
babette@idbbmakelaars.nl

Valery Settels
valery@idbbmakelaars.nl

Ontwikkelingsmaatschappij Zwijndrecht B.V. / Hectorstraat 11H, 3054 PC Rotterdam / 088 – 100 1500 / info@idbbmakelaars.nl
Deze website is met grote zorg samengesteld. Het project is in voorbereiding. Uitdrukkelijk voorbehouden worden eventuele wijzigingen. De weergegeven woordkeuzes, perspectiefbeelden, plattegronden en verdiepingsoverzichten zijn uitsluitend bedoeld om een globale impressie van het project te geven. Genoemde maten zijn bij benadering. Hieraan kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Hetzelfde geldt voor de situatietekeningen en inrichting van de openbare ruimte. Bij aankoop van een woning ontvangt u van de makelaar alle contractstukken behorende bij de gescheiden koop-/aanneemovereenkomst.

Copyright 2022 © Florijn. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer & Privacybeleid | Realisatie door PRSC.