Verhuizen interessant. Lagere woonlasten dan u denkt

Heeft u er weleens bij stilgestaan dat verkopen van uw huidige woning en verhuizen naar Florijn kan leiden tot fors lagere woonlasten? Het verzilveren van uw overwaarde, de inmiddels weliswaar weer wat hogere maar historisch nog steeds lage hypotheekrente en de lage energielasten resulteren veelal in lagere maandelijkse woonlasten dan in uw huidige situatie. Nu verhuizen kan interessant voor u zijn. Hiermee kunt u lagere woonlasten en een reserve op uw spaarrekening realiseren. Maar bovenal bent u voorbereid op uw toekomst! Rabobank is Staetes partner en adviseert u graag bij uw financiële planning. Ook voor uw financiële check kunt u bij hen terecht.

Vereniging van Eigenaars

Er komt een Vereniging van Eigenaars (VvE) voor Florijn. Als eigenaar van een appartement bent u hier automatisch lid van. Deze vereniging draagt enerzijds zorg voor de instandhouding van het gebouw, terrein en de algemene ruimten, anderzijds voor het reilen en zeilen in de gezamenlijke Staetes ruimten. Denk bij dit alles onder andere aan het technisch beheer, onderhoud en reparatie, schoonmaak en glasbewassing, energieverbruik, verzekeringen en gemeentelijke heffingen. Elk appartement draagt bij in de gezamenlijke VvE-kosten. Deze servicekosten dragen bij aan een op-en-top verzorgd gebouw en een zorgeloos woon- en leefgenot.

Zelfbewust een keuze maken

Onze financieel adviseurs zijn nauw betrokken bij dit project en gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor de toekomst.Met hun kennis en betrokkenheid bespreken zij met u de mogelijkheden, zodat u weloverwogen en zelfbewust een keuze kunt maken.Rabobank
Wilgenbos 1
3311 JX Dordrecht
nieuwbouw@rabobank.nl

b19d7a90-6181-11ec-b16a-f30c018bee0c


IDBB Makelaars
088 - 10 01 500
info@idbbmakelaars.nl

Babette de Haas
babette@idbbmakelaars.nl

Valery Settels
valery@idbbmakelaars.nl

Ontwikkelingsmaatschappij Zwijndrecht B.V. / Hectorstraat 11H, 3054 PC Rotterdam / 088 – 100 1500 / info@idbbmakelaars.nl
Deze website is met grote zorg samengesteld. Het project is in voorbereiding. Uitdrukkelijk voorbehouden worden eventuele wijzigingen. De weergegeven woordkeuzes, perspectiefbeelden, plattegronden en verdiepingsoverzichten zijn uitsluitend bedoeld om een globale impressie van het project te geven. Genoemde maten zijn bij benadering. Hieraan kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Hetzelfde geldt voor de situatietekeningen en inrichting van de openbare ruimte. Bij aankoop van een woning ontvangt u van de makelaar alle contractstukken behorende bij de gescheiden koop-/aanneemovereenkomst.

Copyright 2022 © Florijn. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer & Privacybeleid | Realisatie door PRSC.