Florijn Zwijndrecht woonomgeving

Dit nieuwbouwproject in Zwijndrecht wordt gerealiseerd op de locatie van de voormalige Rabobank aan de Beneluxlaan. Deze plek ligt tegenover het moderne winkelcentrum Walburg, waar u alle dagelijkse voorzieningen kunt vinden die u nodig heeft. Winkels, sport en een heerlijk restaurantje of terras vindt u op loopafstand van uw woning in Florijn Zwijndrecht. Zwijndrecht zelf ligt aan het drukbevaren drierivierenpunt van Noord, Oude Maas en Beneden Merwede. Wellicht belangrijker is dat het populaire Zwijndrecht vanuit alle windstreken over de weg en ook het water uitstekend bereikbaar is. Er vaart zelfs een waterbus vanuit Zwijndrecht richting Dordrecht (5 minuten) en Rotterdam.

SCHRIJF JE IN!

Hotspotkaart

Florijn
Zwijndrecht veerplein
veerplein
Treinstation zwijndrecht
Ziekenhuis Albert Schweitzer
Develpark
Park
Centraal station Dordrecht
Noordpark
Park
Ter Steeghe
tennisclub
Markt biesbos
Markt
Shopping Center Walburg
Winkelcentrum
Dordrecht museum

Situatie

Deze nieuwbouw in Zwijndrecht wordt gerealiseerd op de locatie van de voormalige Rabobank aan de Beneluxlaan in Zwijndrecht. Deze plek ligt tegenover het moderne winkelcentrum Walburg, waar u alle dagelijkse voorzieningen kunt vinden die u nodig heeft. Winkels, sport en een heerlijk restaurantje of terras vindt u op loopafstand van uw woning.

Zelfbewust een keuze maken

Onze financieel adviseurs zijn nauw betrokken bij dit project en gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor de toekomst.Met hun kennis en betrokkenheid bespreken zij met u de mogelijkheden, zodat u weloverwogen en zelfbewust een keuze kunt maken.Rabobank
Wilgenbos 1
3311 JX Dordrecht
nieuwbouw@rabobank.nl

b19d7a90-6181-11ec-b16a-f30c018bee0c


IDBB Makelaars
088 - 10 01 500
info@idbbmakelaars.nl

Babette de Haas
babette@idbbmakelaars.nl

Valery Settels
valery@idbbmakelaars.nl

Ontwikkelingsmaatschappij Zwijndrecht B.V. / Hectorstraat 11H, 3054 PC Rotterdam / 088 – 100 1500 / info@idbbmakelaars.nl
De plattegronden, verdiepingsoverzichten en beelden zijn met de grootst mogelijke zorg opgesteld. Aan de inhoud kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Copyright 2022 © Florijn. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer & Privacybeleid | Realisatie door PRSC.